KA Resources
Published
10.01.2024
Location
Capital, Sweden
Category
Job Type
Job Reference
7687
Workplace
Hybrid, On-Site
Industry
Healthcare

Description

Hos min kund pågår spännande projekt, och de behöver förstärka deras tekniska produktionsorganisation. De letar nu efter en teknisk projektledare som vill utvecklas tillsammans med deras dedikerade team. Min kund söker en projektledare med erfarenhet av IT-projektledning och som gärna har ett stort intresse för vård och omsorg.

Arbetsbeskrivning: I rollen som teknisk projektledare kommer du, i nära samarbete med systemutvecklare och konfigurerare, vara huvudansvarig för att leda installationer av avancerade, webbaserade journalsystem. Majoriteten av projekten fokuserar på att implementera skräddarsydda lösningar för befintliga och nya kunder över hela landet. Tillsammans med kunden, baserat på information från säljararna, kommer du att planera och genomföra installationer enligt deras specifika behov och säkerställa en smidig process från början till slut. Du förväntas skapa en positiv arbetsmiljö för ditt team, vilket gör det möjligt för dem att leverera effektiva och högkvalitativa lösningar som överträffar kundens förväntningar. Därför behöver du kunna analysera kundens behov, författa tydliga instruktioner och dokumentera arbetet på ett strukturerat sätt. Ditt arbete som en del av teamet kommer också att bidra med input för förbättring och vidareutveckling av min kund, vilket blir en integrerad del av din dagliga verksamhet.

Kvalifikationer: För att lyckas i rollen behöver du, förutom koordinationsförmåga och god datorvana, ha:

  • Minimum 2 års erfarenhet
  • Eftergymnasial utbildning (gärna högskoleutbildning) eller relevant erfarenhet
  • Behärskning av MS Office (Word, PowerPoint, Excel, PDF)
  • Skicklighet i skrift (tekniskt och akademiskt)
  • Erfarenhet av kommunikationsverktyg (Outlook, Gmail, Teams)
  • Svenska som modersmål eller flyttande

Meriterande: Om du dessutom är ansvarsfull, noggrann, kan arbeta självständigt och har någon kunskap inom områden som integrationsarbete, utredningsarbete eller journalsystem, kommer det att vara ett stort plus.

Ytterligare information: I rollen som teknisk projektkoordinator kommer du vanligtvis att organisera flera olika projekt effektivt tillsammans med ditt team och föreslå möjliga lösningar under workshops med kunden. Arbetsuppgifterna kan också inkludera att genomföra demonstrationer av företagets lösningar vid utbildningar, stödja med supportärenden, medverka vid mässor och testa nya implementationer vid behov. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med både kunder och personal och utveckla djupgående teknisk kompetens, vilket ger dig stora möjligheter att växa inom företaget. Tjänsten är på heltid.

 

Paola Sandin - Recruitment Specialist Scandinavia
+46 40 668 86 31
p.sandin@karesources.com

Apply
Drop files here browse files ...

Related Jobs

Senior Cloud Architect   Sjælland, Midtjylland, Nordjylland, Denmark
14.06.2024
Cloud Advisor with Office 365   Hovedstaden, Denmark
30.04.2024
MS Dynamics 365 Finans Konsult för diverse orter   Malmö, Stockholm, Göteborg, m.m, Sweden
22.02.2024
Backend-utvecklare med passion för teknik.   malmö, göteborg, stockholm, Sweden
02.02.2024
Are you sure you want to delete this file?
/