KA Resources
Published
12.06.2024
Location
Hovedstaden, Denmark
Category
Job Type
Job Reference
20362
Workplace
Hybrid, On-Site
Estimated Salary
Konkurrencedygtig løn i overensstemmelse med kvalifikationer og erfaring
Skills
Azure Cloud, Microsoft infrastruktur, PowerShell, Netværk, AVD, Governance, bl.a.

Description

En af de Microsoft Partnere som KA Resources samarbejder med søger Azure Cloud konsulenter på forskellige niveauer, senior eller som ønsker at komme til at arbejde med Cloud og har villigheden til at fordybe sig indenfor dette felt.

Dette er en IT konsulent- og udviklingsvirksomhed, hvor man har fokus på Cloud, Sikkerhed, Datacenter og Enterprise Client Management, ved at arbejde tæt med Microsoft og deres teknologier.

I denne rolle vil man guide og hjælpe kunden med at finde den bedste Cloud løsning for dem. Man vil arbejde i et bredt perspektiv indenfor Cloud, hvor man bl.a. vil være med til at designe, implementere og konfigurere Microsoft Cloud løsninger hos kunden, samt følge op på deres brug af den nye løsning.  Der vil være tale om både store og små kunder, offentlige og private, som internationale (primært EU og USA) og nationale kunder.

Hos dem er ens videreudvikling en vigtig del af deres kerne, bl.a. med fokus på muligheden for at kunne grave sig ned i dybden af teknologier og med faste strategier om, hvad man ønsker og hvordan man kan specialisere sig indenfor det felt. Denne virksomhed gør også en del ud af certificeringer, bl.a. fordi det er en måde at vise overfor deres kunder det de kan og på grund af deres tætte samarbejde med Microsoft.

De tilbyder en hverdag hvor de fremfor at være ude hos kunderne, gerne har en base på deres eget kontor, sammen med kollegaer, hvor man kan sparre med hinanden og være et team. De arbejder også rigtig godt remote, for selvom de gerne vil se folk, forstår at det nogle gange giver bedre mening at tage en dag på hjemmekontoret.

Hos dem vil man blive en del af et team, hvor folk elsker det de laver. De har folk der har været der i flere år, og en god blanding af voksende mennesker, folk med børn, og yngre kollegaer – som gør det sjovt at være på arbejde, samt hvor fleksibiliteten og ens fritid betyder noget for alle.

Kort opsummeret, hos dem tilbyder de et fællesskab, hvor deres medarbejder og det at kunne dygtiggøre sig har en stor betydning. Angående personalegoder, tilbyder de ting som telefon, internet til hjemmearbejde, kantineordning, gratis parkering, osv., som vil blive drøftet nærmere ved samtale.

De søger profiler, som er kundevendte og som ønsker at finde de bedste løsninger for deres kunder. Interessante kompetencer kan være en god viden og erfaring indenfor Azure cloud, med et ønske om at forsat udvikle ens kompetencer. Kendskab til bl.a. Infrastruktur, PowerShell, Netværk, AVD, Governance, og lignende kan også være relevant. Vigtigst af alt, er at man brænder for det man laver, gerne deler ud af sin viden, samt ønsker at forsat dygtiggøre sig indenfor sine kompetencer.

Ønsker du flere detaljer eller at gennemgå din individuelle fremtidsplanlægning, modtager jeg gerne dit CV og ansøgning.

Laura Nielsen

.NET, Microsoft 365, Azure Cloud & MS. Business Intelligence Recruitment Specialist - DK

l.nielsen@karesources.com

Apply
Drop files here browse files ...

Related Jobs

Are you sure you want to delete this file?
/