KA Resources
Published
14.06.2024
Location
Sjælland, Midtjylland, Nordjylland, Denmark
Category
Job Type
Job Reference
20806
Workplace
Hybrid, On-Site
Estimated Salary
Konkurrencedygtig løn i overensstemmelse med kvalifikationer og erfaring
Skills
Azure Cloud, IaC, DevOps, IaaS, PaaS, SaaS, Cloud Infrastructure, Cyber Security

Description

KA Resources samarbejder med en spændende Microsoft Partner ved at søge en senior Azure Infrastruktur Arkitekt.

De søger en erfaren kandidat med en dybdegående forståelse af Azure-platformen, helst en senior cloud-arkitekt med en stærk teknisk baggrund inden for Azure-udvikling, DevOps-processer eller cybersikkerhed. Det er afgørende, at kandidaten har omfattende erfaring med opbygning og vedligeholdelse af CI/CD-pipelines samt evnen til at drive komplekse cloud-implementeringer fremad.

Virksomheden er særligt interesseret i kandidater, der har lyst til at arbejde med avancerede og udfordrende områder som policy-effekter. Desuden vil erfaring med design og implementering af landing zones, netværkssikkerhed, rollebaseret adgangskontrol (RBAC), privileged access management (PAM), backup og disaster recovery-løsninger, samt omfattende sikkerheds- og overvågningsstrategier være en fordel.

Virksomheden er specialiseret i migrering og modernisering af IT-infrastruktur, hvor du vil blive en integreret del af et stærkt og engageret team af certificerede cloud-specialister. Teamet er dedikeret til at forstå kundernes unikke behov og hjælpe dem med at udvikle og implementere den mest effektive cloud-strategi. Deres egenudviklede cloud-platform, designet og bygget af virksomhedens eksperter inden for cloud-teknologi og -arkitektur, sikrer et robust fundament for deres kunder. Platformen er bygget efter best practices og understøttet af governance-værktøjer samt fordele som automatiske opdateringer og problemfri skalering af landing zones.

Virksomheden tilbyder en dynamisk arbejdskultur, der fremmer åbenhed, samarbejde og socialt sammenhold. Arbejdsmiljøet er præget af fleksibilitet, hvor hybridarbejde er en integreret del af hverdagen, hvilket giver mulighed for en balance mellem hjemmearbejdsdage, kontortid og kundebesøg. De tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, herunder en bruttoløn på arkitektniveau, som tilpasses den enkelte medarbejders erfaring og kompetencer. Der er også goder som udstyr, frokostordning og internetforbindelse.

Som en del af virksomhedens team vil du have rig mulighed for personlig og faglig udvikling gennem deltagelse i spændende projekter, hvor du vil arbejde sammen med dygtige og kompetente kollegaer, der deler din passion for cloud-teknologi. Det er en unik chance for at være med til at forme fremtidens IT-løsninger i en virksomhed, der værdsætter innovation og kontinuerlig læring.

Er du klar til at tage næste skridt i din karriere? Så send gerne din ansøgning.

Laura Nielsen

Microsoft Recruitment Specialist - Denmark

l.nielsen@karesources.com

Apply
Drop files here browse files ...

Related Jobs

Are you sure you want to delete this file?
/