KA Resources
Published
16.07.2024
Location
Hybrid - Hovedstaden,Jylland, Fyn, Denmark
Category
Job Type
Job Reference
20774
Workplace
Hybrid, On-Site
Estimated Salary
Konkurrencedygtig løn i overensstemmelse med kvalifikationer og erfaring
Skills
Dynamics 365 CE, Dynamics CRM, Field Service

Description

KA Resources søger aktivt en konsulent med god erfaring i Dynamics CRM eller nyere version 365 CE, som ønsker at arbejde i en blanding af konsulent- og løsningsarkitektrolle.

Som konsulent/løsningsarkitekt med specialisering inden for Dynamics 365 CE vil du spille en nøglerolle i implementeringen og driften af Field Service-løsninger. Med erfaring inden for dette felt og en kundefokuseret tilgang vil du være ansvarlig for at designe og konfigurere D365 Field Service-løsninger samt forbedre og optimere virksomhedens kunders Field Service-processer. Du vil arbejde tæt sammen med kunderne for at forstå deres unikke forretningsbehov og sikre, at løsningerne møder disse behov. En anden del af dit arbejde vil være at lede workshops for slutbrugere, hvor du vil guide dem gennem brugen af systemet og sikre, at de får maksimal værdi ud af løsningen.

Hos denne virksomhed vil du blive en del af en større international organisation med et stort team af kollegaer. Hverdagen hos dem er præget af et afslappet miljø med høj faglighed og kompetente kollegaer, hvor samarbejde værdsættes højt. De fleste af deres kollegaer har branchekendskab, hvilket gør dem i stand til at tale samme sprog som deres kunder og tackle spændende udfordringer på kundernes digitale rejse. De har kontorer forskellige steder i Danmark og tilbyder muligheden for at være en del af en international opsætning med fleksible arbejdstider og frihed under ansvar.

Her kan du sætte dit præg på en central del af virksomheden med dine nyskabende idéer. De tilbyder spændende produkter og kundecases, der ikke kun udfordrer dig, men også tilføjer værdi til din arbejdsdag. Der er en attraktiv lønmodel med en fælles bonusordning samt en stilling, der kommer med betydeligt ansvar og selvstændighed. Du vil opleve et miljø, hvor sparring med kollegaer er en integreret og naturlig del af hverdagen, samtidig med en uformel kontoratmosfære og et socialt fællesskab. Udover dette vil der være mulighed for at fortsætte din personlige og faglige udvikling via bl.a. certifikater, spændende projekter og sparring med fagligt stærke kollegaer.

Ønsker du flere detaljer eller at gennemgå din individuelle fremtidsplanlægning, modtager jeg gerne dit CV og ansøgning.

Jeg får løbende nye stillinger og holder dig gerne direkte opdateret med de muligheder der bedst matcher din profil og dine ønsker.

Laura Nielsen

Microsoft Recruitment Specialist – DK

l.nielsen@karesources.com

Übernehmen
Drop files here browse files ...
Are you sure you want to delete this file?
/